Musa Anterin oğlundan AKP adayı Miroğluna: Babamın kanından nemalanma!

Dicle Anter, Miroğlu, derin devletin yanında yer aldı ama halen Musa Anter’in kanından nemalanıyor dedi

 Musa Anterin oğlundan AKP adayı Miroğluna:  Babamın kanından nemalanma!
28.05.2015 - 00:27
1859

 Dicle Anter, 'Miroğlu, derin devletin yanında yer aldı ama halen Musa Anter’in kanından nemalanıyor' dedi

Musa Anter Ailesi, AKP'den Mardin milletvekili adayı olan Orhan Miroğlu'na tepki göstererek, "Miroğlu, derin devletin yanında yer aldı ama halen Musa Anter’in kanından nemalanıyor" dedi. Musa Anter Cinayeti'nde yaralanan ve kamuoyunda cinayette rolü olabileceği konuşulan Orhan Miroğlu, iktidar partisinden milletvekili adayı oldu. Devletin işlediği karanlık cinayetin ardından Anter Ailesi ve kamuoyunda sürekli ‘şüpheli şahıs’ olarak anılan Miroğlu’na Anter Ailesi'nden tepki geldi. Musa Anter'in oğlu Dicle Anter, Miroğlu'nun babasının üzerinden siyaset yapmasından ötürü rahatsızlığını dile getirdi.

"MİROĞLU AKP İÇİN 'DERİN DEVLET' DEMİŞTİ"

ANF'den Ferhat Aslan'a konuşan Anter, "Orhan Miroğlu’nun Mardin’de 1. sıra milletvekili adayı gösterilmesi bilinçli bir şekilde yapılmış bir iştir. Biliyorsunuz, Miroğlu, babamın öldürüldüğü sırada yaralanmış bir kişidir. Kendisi ile 2002 yılında Mardin’de seçim çalışmalarında bulundum. Arkasında Mersin’de DTP’den doğru milletvekili adayı oldu. O zaman çok az bir farkla kaybedince tepkisi şöyleydi; ‘derin devlet beni engelledi.’ O zaman hükümet kimdi? AKP idi. Demek ki AKP onu engellemişti. Bu şahıs sonradan birden taraf değiştirdi ve derin devlet olduğunu söyleyen AKP'ye geçti. Bu, şimdi AKP’den milletvekili adayı olan Miroğlu’nun nasıl bir kişilik olduğunu da ortaya koyuyor" diye konuştu.

 'MARDİN HALKI MİROĞLU'NA İYİ BİR DERS VERMELİ'

Daha önce de Miroğlu'nun samimi olmadığını söylediğini ve kendilerinin yakasından düşmesini istediğini aktaran Anter, şunları ifade etti: "Halen bu şahsın Musa Anter’in kanından nemalandığını görmekteyiz. Şimdi kendisi halen 'öyle bir şey yapmıyorum' diyecek ancak samimiyetsiz bir kişi olmasından kaynaklı bizim de inanmamız imkansızdır. Bu bakımdan Mardin halkının Musa Anter şahsında kendisine iyi bir ders vermesini bekliyoruz, bizim arzumuz odur. AKP'nin Mardin’de milletvekili çıkartamaması için halkımızın duyarlı olmasını istiyoruz."

'BİLDİKLERİNİ SÖYLERSE İMKANLARI ELİNDEN ALINIR'

 Anter, Miroğlu'nun Musa Anter Cinayeti ile ilgili bildiklerini söylediği takdirde elindeki imkanların geri alınacağını belirterek, "Miroğlu’nun geçmişi şüphelerle devamlı konuşuluyor. Musa Anter Cinayeti konuşulduğunda Miroğlu hakkında sürekli acabalar var! Bu acabaları kendisi de tüm çabalarına rağmen temize çıkartamadı. Eğer dürüst bir insan olsaydı bütün bildiklerini açık açık söylerdi. Ama Musa Anter Cinayeti ile ilgili bildiklerini söylese herhalde AKP elindeki imkanları alacaktır" diye konuştu.

Demokrat Haber

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums