Davutoğlu: Saldırıların hedefi demokrasimiz

Başbakan Davutoğlu, “Üç ayaklı saldırının hedefi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir, demokrasimizdir, insan

Davutoğlu: Saldırıların hedefi demokrasimiz
29.07.2015 - 14:02
1107

 Başbakan Davutoğlu, “Üç ayaklı saldırının hedefi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir, demokrasimizdir, insan haklarıdır. Saldırıların ikinci hedefi kamu düzeni, üçüncü hedefi Türkiye’nin uluslararası itibarıdır” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında konuştu.

Davutoğlu’nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

’41 vatandaşımız hayatını kaybetti’

“Suruç’ta 32 vatandaşımızın katliyle başlayan saldırılara karşı milletçe mücadele ediyoruz. 7 Haziran seçimleri yeni bir siyasi tablo ortaya koydu, biz bunun gereğini yapmaya çalışırken bir takım şer odakları harekete geçti.

“3 terör örgütü 3 temel hedef için eş zamanlı saldırılara başladı. 657 terör olay gerçekleşti, 11 güvenlik görevlisi şehit edildi, 41 vatandaşımız hayatını kaybetti, 15 baraja saldırı yapıldı, 335 araç yakıldı.

“DEAŞ, PKK ve DHKP-C milletimizi hedef alıp saldırılara başladı. Hani bugün PKK ile DEAŞ savaşıyor diyenler var ya, zamanlamaya dikkat etsinler. DEAŞ saldırısının olduğu gün PKK da saldırılarını başlattı.

“Bugün dahi barıştan bahsedenler var ya, siyasi görünümlü, herhangi bir kınama duydunuz mu? Perde gerisinde bir odak ihtilaflıymış gibi görünen 3 örgütü harekete geçirdi. Kapsamlı 3 maşalı bir saldırıyla Türkiye devleti karşı karşıya.

“Bir taraftan DEAŞ, diğer taraftan PKK ve DHKP-C Türkiye’yi hedef alan bir saldırı içerisine girdiler. Hedefte olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti son zamanların en kapsamlı saldırısıyla karşı karşıya kalmıştır.

“Biz 20 Temmuz’da DEAŞ terörünü kınayalım derken, barış isteyenler neredeydi? Kandil’den gelecek talimatı bekliyorlardı. Hükümet kurmaya çalışıyoruz, bu 3 terör örgütü aynı anda çalışmalarımızı ve demokrasiyi sabote etmeye çalışıyor. Samimi olanlar bu saldırılarda hükümetimizin yanında durur.

Bu saldırıların ikinci hedefi kamu düzenidir. Geçici bir hükümet iş başında, harekete geçmenin tam vaktidir diye düşündüler. Türkiye’de yönetim boşluğu yoktur olmayacaktır. Saldırılar karşısında bir an dahi alacağımız tedbirlerden vazgeçmeyiz.

‘3 ayaklı operasyon’

“Suruç’tan sonra Türkiye’nin DEAŞ’a destek verdiğini göstermek istediler. 10 gün içinde gördüler, Türkiye kendisine yönelen her namluyu kırmaya muktedirdir.

“DEAŞ Türkiye’ye güvenlik açısından bir tehdittir. Ayrıca yüce dinimize verdiği zarar bakımından inancımıza tehdittir. Türkiye için en büyük tehdittir. PKK da etnik bir istismar üzerinden faaliyet yürütüyor. DHKP-C de Alevi vatandaşlarımızı istismar etmeye çalışıyor. Türkiye’yi istikrarsızlaştırmaya çalışanlara karşı millet olarak el ele duracağız.

“Biz de bu örgütlere karşı 3 ayaklı operasyonla karşılık verdi. Güvenlik zirvesinde aldığımız kararlar tam bir başarıyla hedefine ulaşmıştır.

“23 Temmuz’da DEAŞ’a karşı yapılan operasyondan hemen sonra farklı üslerden kalkan uçaklarımız hem DEAŞ’ı vurmaya devam etti hem de PKK hedeflerini vurdu.

“Hedeflere tam bir isabetle başarıyla ulaşılmıştır. Operasyonlara takılanları tebrik ediyorum.  Suriye ve Kuzey Irak’ta yapılan operasyonlara eş zamanlı olarak başlatılan operasyonlar da bin 302 zanlı gözaltına alındı.

“Bize karşı harekete geçen terör örgütlerinin mesajını aldık ve biz de harekete geçtik. Bir vatandaşımızın canına kastederlerse nerede olurlarsa olsunlar dünyayı başlarına yıkarız.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums