Gökçek: HDPnin barajı aşması Türkiyenin istikrarına darbedir

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçla yaşadığı sert polemikle gündeme gelen Melih Gökçek, bu kez de HDPyi hedef aldı

 Gökçek: HDPnin barajı aşması Türkiyenin istikrarına darbedir
30.03.2015 - 15:23
970

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la yaşadığı sert polemikle gündeme gelen Melih Gökçek, bu kez de HDP'yi hedef aldı ve HDP'nin barajı geçmesi için 'bir üst akıl' tarafından 'oyunlar oynandığını' öne sürdü.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç'la geçtiğimiz hafta yaşadığı sert polemikle gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter hesabı üzerinden bu kez de HDP’yi hedef aldı.
HDP’nin barajı geçmesi için ‘bir üst akıl’ tarafından ‘oyunlar oynandığını’ öne süren Gökçek, konuyla ilgili televizyonlarda bazı ‘belgeler’ göstereceğini iddia etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çözüm süreci ve ‘izleme heyeti’ne yönelik çıkışlarını eleştirmesi üzerine, Hükümet sözcüsü Bülent Arınç’ın ‘paralel yapı ile bağlantılı’ olduğunu öne süren tivitler atan Melih Gökçek, Arınç’tan çok sert yanıt almış ve daha sonra yine twitter hesabı üzerinden yayınladığı bir mektupla kendini savunmuştu.

Radikal

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums