Benim seçim bildirgesini okudum diye bir beyanım olmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki baş

 Benim seçim bildirgesini okudum diye bir beyanım olmadı
30.03.2015 - 16:12
736

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından yapılan anlaşmaların imza törenine katıldı. İki lider anlaşmaların imzalanmasının ardından ortak basın toplantısı yapacak.

İki ülke arasındaki ilişkilerin değerlendirilmesinin ardından basın mensuplarının sorularına geçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD - DEAŞ tartışmalarına dair "DEAŞ'la işbirliğini söylemek Türkiye'ye karşı büyük bir saygısızlıktır. Biz IŞİD ismini kullanmayız. İŞID dersek burada İslam'a saygısızlık yapılır. Böyle bir terör örgütünden devlet olur mu ? Bunlar terör örgütüdür. Bunlara karşı mücadelemizi nasıl sürdürdüysek aynı şekilde kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu konuda her türlü koalisyonun içinde varız" dedi.

"BENİM 'SEÇİM BİLDİRGESİNİ OKUDUM' DİYE BİR BEYANIM OLMADI"

Kendisinin AK Parti seçim bildirgesini okuduğuna dair tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim 'seçim bildirgesini okudum' diye bir beyanım olmadı. Sayın başbakan, başkanlık sistemiyle ilgili düşüncelerini benimle paylaştığını, başkanlık bölümüyle ilgili bölümü kendisinin yazdığını, yazacağını söyledi. Ben de düşüncelerimi paylaştım. Muhalefet seçim beyannamelerini gönderirlerse kendilerine yardımcı olurum. Başkanlık sistemine onlar karşılar. Demek ki burada bir kabul söz konusudur. Ben ülkemde 40 yıl siyasetin içinde olan birisiyim. Bunlar siyaset acemisi. Bu tür beyannameler gelirse onlara yardım etmekten memnuniyet duyarım. Tecrübelerimi kendileriyle paylaşmış olurum" dedi.

Özgür ALTUNCU - Lubliyana (DHA)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums