Akit yazarı: Genç seçmen yalan haber furyası, algı operasyonu ile yönlendiriliyor

Akit yazarı: Genç seçmen yalan haber furyası, algı operasyonu ile yönlendiriliyor
13.06.2019 - 11:05
693

 Akit yazarı Ali Erkan Kavaklı, sosyal medyada  yalan ve bir sürü algı operasyonu yapıldığını genç seçmenin de bir kısmının bu yalan haber furyası ile algı operasyonu ile yönlendirildiğini söyledi.

Kavaklı, "Ateist ders kitaplarını kim yazdırıyor?AK Parti neden genç seçmene ulaşamıyor?" başlığıyla yayımlanan yazısında, "Ak Parti’nin genç seçmene ulaşamadığı konuşuluyor" dedi. Kavaklı şöyle devam etti: 

"Demokrasinin darbelerle kesintiye uğradığı 28 Şubat sürecini 20-25 yaşındaki seçmen hatırlamıyor. 1980, 1971, 1960 darbelerinden hafızalarda iz yok. Başörtülülerin zulüm gördüğünü, okullardan kovulduğunu, kamuda çalışamadığını, hatta kanser hastası 71 yaşındaki Medine Bircan’ın, başı örtülü olduğu için hastaneye alınmadığını, tedavi görmediği için öldüğünü kimse bilmiyor. 

Herkesin elinde cep telefonu. Sosyal medyada bin bir yalan, bir sürü algı operasyonu. Genç seçmenin en azından bir kısmı, yalan haber furyası ile algı operasyonu  ile yönlendiriliyor."

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums