Kudüs için Yenikapı’da buluşalım

  • 10.12.2017 00:00

 Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak resmen tanıyan ve böylelikle Mescid-i Aksa’nın İsrail tarafından işgalini resmen onaylamış olan Amerika Birleşik Devletleri, dün Türkiye’nin dört bir yanında telin edildi.

“Öfke Cuması”nda tabii ki İstanbul öne çıktı.

Nasipse yarın (Pazar) da İstanbul’da büyük bir Kudüs mitingi düzenlenecek.

Yenikapı’da, saat 13.00 itibarıyla…

***

Kimine göre “bunlar boş işler”.

Demek ki onların daha ‘dolu’ işleri var.

Benim yok maalesef.

Onun için ben yarın o mitingde olacağım inşaallah.

***

İsrail ve ABD’yi telin etmek için toplanmak, “Kahrolsun İsrail!” ve “Kahrolsun ABD!” diye haykırmak çare mi?

Belki çareyi tetiklemeye yarar veya bulunacak çarenin parçası olur ama tek başına çare değil tabii.

Yine de…

Kudüs’ün, Harem-i Şerif’in, Mescid-i Aksa’nın maruz kaldığı zulmü eliyle engelleyemeyen sıradan bir Türkiyeli Müslüman’ın, hiç değilse diliyle bu zulme tepki göstermesi kıymetlidir.

Buna “boş iş” demekten Allah’a sığınmak lazım.

Zira, bir Hadis-i Şerif’in 
gereğidir bu:

“Sizden kim bir kötülük görürse onu eliyle düzeltmeye çalışsın. Buna gücü yetmezse diliyle düzeltmeye çalışsın. Buna da gücü yetmezse kalbiyle buğz etsin, ki bu imanın en zayıfıdır.”

***

Yarınki Kudüs mitingine –geçen Temmuz ayının sonunda İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik tacizlerini protesto için düzenlenen miting gibi- yine Saadet Partisi önayak oluyor.

Kim düzenlerse düzenlesin, miting hepimizin.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün yaptığı açıklamada dedi ki:

“Bütün vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi, Pazar günü saat 13.00’te Yenikapı’ya davet ediyoruz. Miting davetini tüm ülkeye yapıyoruz. Kesinlikle bir Saadet Partisi mitingi olmayacak… Buradan çıkacak gür bir ses, hem İsrail’e hem de ABD’ye bir nota vazifesi görecektir.”

Amin.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums