“Güneşte üşüyüp gölgede terleyenler”in durumları...

  • 27.05.2018 00:00

 Topu topu 27 gün kaldı lere... Hepimiz ülkenin siyasi kaderinin belirleneceği seçimlerin sonucuna kilitlenmiş beklemekteyiz. Ama aslında bazıları için seçim yapmak gereksiz bir uğraştır. Çünkü onlara göre Türk seçmeninin doğru ile yanlışı birbirlerinden ayıracak zihinsel yeteneği ve kültür birikimi yoktur. Onlar kendilerini burada barınmaya çalışan ve halkın kaba davranışlarına tahammül etmeye çalışan seçkin bir beyaz azınlık olarak görürler.


Bir bilseler
Bu beyaz azınlıkta birazcık tarih bilinci olsa, daha önce kendileri tarafındantasfiye edilen gerçek azınlıkların kötü kopyaları olduklarını görürler. Bir  ziyaretimde eski İstanbullu Rumlardan biri "AnnemHeybeliada'daki çocukluğumda, sakın cahil ve kavgacı Türklerle arkadaşlık etme diye beni uyarırdı" demişti... Bunların kötü kopyaları olan şimdinin beyaz Türkleri de, ülkenin ihtiyaçlarına ve cahil halkın beklentilerine değil, "Batı"nın seçimler hakkında ne dediğine bakmaktadırlar.

Ah o Batı 
Oysa o Batı yakın geçmişte neler yaşamamıştır ki? 1922-45 arasında 'nın Mussolini, 'nın 1933-45 arasında Hitler tarafından yönetildiğini hatırlamazlar bile. Burada herkesin can ve mal güvenliği varken, 2'nci Dünya Savaşı'nda kaç milyon insanın canını verdiğini düşünmezler. Filistinlilerin yaşadıkları trajediyi uzaktan izlerken "Holokost"u hiç akıllarına getirmezler. O Batı'nın 'yı, Asya'yı nasıl yüzyıllarca sömürdüğünü hiç irdelemezler.

Güneşte üşüyenler 
Dün  Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasında birilerinden söz ederken "Güneşte üşüyüp gölgede terleyenler" diye tarif etti onları. Bunlar gerçekten öyledirler. Onlara kalsa  için seçim de demokrasi de lükstür. Çünkü karar halka bırakılırsa Menderes, Özal, Demirel ya da Erdoğan gibiler seçilir. Buna karşı 'nın, 'un, 'in gazetelerinin, dergilerinin belirleyeceği isimler hiç oy almazlar.
Bunlara diyeceğim tek söz var... Allah Donald Trump gibi layığınızı versin!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums