CHPden Haşim Kılıç iddiasına yanıt

CHPden Haşim Kılıç iddiasına yanıt
27.10.2020 - 05:35
2395

 Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 2023'te yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayının eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın olacağını iddiasına CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Bugün bu tartışmaların ciddiyetle yakından uzaktan hiçbir alakası yoktur" diye yanıt verdi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Millet İttifakı’nın adayının eski Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Haşim Kılıç olacağını iddia etmişti. CHP'den bu iddiaya yanıt geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a bugün yaptığı basın toplantısında Haşim Kılıç iddiası soruldu.

Öztrak "Bugün bu tartışmaların ciddiyetle yakından uzaktan hiçbir alakası yoktur" karşılığını verdi.

'İŞİTTİĞİME GÖRE'

Ahmet Hakan'ın Hürriyet'te yayımlanan bugünkü yazısında "İşittiğime göre... Millet ittifakının adayı, bütün bu isimlerin dışında bir isim olabilirmiş.* Kimseye söylemeyin ve benden duymuş olmayın ama o isim... HAŞİM KILIÇ imiş." dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums