Erdoğanın kaldığı otelin sahibi kritik 6 saatte neler yaşandığını anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın 15 Temmuz darbe gecesi Marmariste bulunduğu otelin sahibi Serkan Yazıcı kritik 6 saatte neler yaşandığını anlattı.

Erdoğanın kaldığı otelin sahibi kritik 6 saatte neler yaşandığını anlattı
22.07.2016 - 08:34
1394

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe gecesi Marmaris'te bulunduğu otelin sahibi Serkan Yazıcı kritik 6 saatte neler yaşandığını anlattı. 

Posta gazetesine konuşan Serkan Yazıcı'nın konuşmasından bazı bölümler şöyle:

“Çevreyi iyi bildiğim için Cumhurbaşkanımız bana ‘Serkan deniz yoluyla en yakın nereye gidebiliriz? Diye sordu. Dalaman’a gidebileceğimizi ancak Aksaz Askeri Deniz Üssü’nün önünden geçmek gerektiğini belirttim. ‘O olmaz, başka nereye gidebiliriz?’ Çok yakında yunan adaları olduğunu söyleyip ‘Ben sizi götürürüm’ dedim. O ana kadar sakin olan Erdoğan ilk kez sakinliğini kaybetti ve ‘benim Yunan adalarında ne işim var kardeşim! Ben sana İstanbul’a nasıl gidebileceğimizi soruyorum’ diye kızdı.

"Cumhurbaşkanı, CNN Türk’e bağlanıp halkı demokrasi için sokağa çıkardıktan 1 saat sonra damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın cep telefonu çaldı. Telefonu kapattıktan sonra Erdoğan’a dönüp şöyle dedi: ‘Halk ellerinde bayraklarla tankların üstüne çıkıyormuş. Darbecilere karşı büyük direniş varmış. Sokaklar dolmuş.’ Koruma Müdürü Muhsin Köse de aynı anda İstanbul Atatürk Havalimanı’nın darbecilerden geri alındığı haberini verdi. Erdoğan’ın yüzünde ilk kez mutlu bir ifade belirdi."

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums