31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanılacak sandıklar belli oldu

 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanılacak sandıklar belli oldu
6.02.2019 - 06:13
840

  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde seçmenlerin oy kullanacağı sandıklar belirlendi. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçmen sorgulama sayfası da aktif oldu. Seçmenler “nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağım’’ sorularına YSK’nın internet sayfasında yer alan “seçmen sorgulama” ekranından yanıt bulabilecek.

YSK'nın 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için hazırladığı seçim takvimi işliyor. Seçmen listelerini 31 Ocak itibariyle kesinleştiren YSK, seçmenlerin oy kullanacağı sandıkları da belirledi. 

NEREDE OY KULLANACAĞIM? TIKLA ÖĞREN

 SEÇMEN NEREDE VE HANGİ SANDIKTA OY KULLANACAĞINI ÖĞRENEBİLECEK

 YSK’nın sitesinde yer alan seçmen sorgulama sayfası da aktif oldu. Seçmenler “nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağım’’ sorularına YSK’nın internet sayfasında yer alan “seçmen sorgulama” ekranından kimlik bilgilerini girerek, yanıt bulabilecek. Seçmen bugünden itibaren e-devlet sistemi üzerinden de nerede ve hangi sandıkta oy kullanılacağı öğrenilebilecek. 
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums