Kılıçdaroğlu'ndan fezleke tepkisi: Hodri meydan

Kılıçdaroğlu'ndan fezleke tepkisi: Hodri meydan
14.04.2021 - 21:19
1187

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dokunulmazlığının kaldırılması TBMM'ye fezleke gönderilmesine “Yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan" sözleriyle tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video mesaj ile bugün TBMM'ye gönderilen fezlekeyi değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

Ülke lebalep hasta. Hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil. Geceyarısı muhalefet partisinin ofislerini basıyorlar vinçlerle. E gündemi değiştirmek gerekiyor.

Algıları tutmadı, algıcıların algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar. 'Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız' diye. Yahu önemli olan Kılıçdaroğlu değil. Önemli olan ülke. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin. Yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan.

NE YAŞANDI?  

Kılıçdaroğlu'nun da arasında bulunduğu 10 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Dokunulmazlık dosyaları Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi. 


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums