İstanbul Havalimanındaki tek restoranın sahibi, Bilal ve Sümeyye Erdoğanın ortakları çıktı!

İstanbul Havalimanındaki tek restoranın sahibi, Bilal ve Sümeyye Erdoğanın ortakları çıktı!
7.04.2019 - 17:55
1444

 Atatürk Havalimanı’ndan taşınmanın tamamlanmasına rağmen İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren tek restoranın sahiplerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan’ın çocukları Bilal ve Sümeyye Erdoğan’ın ortakları olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren tek restoran olağanüstü yüksek fiyattaki yemekleriyle gündeme geldi. Doğu Orcan adlı bir Twitter kullanıcısı, yaptığı paylaşımda İstanbul Havalimanı’nda açık olan tek restoranda plastik tabakla verilen birer kaşık patates salatası, bir kaşık kısır ve 8 adet yaprak sarmasına 100 lira hesap geldiğini söyledi.

Restoranın iki ortağından biri Mustafa Esenkal, diğeri ise Ali Bahadır Yeşil. Bu iki ismin bir diğer ortaklığı “Gülhane Döner” markasıyla bilinen ama ticaret unvanı Doruk Izgara olan şirket.

Ticaret Sicil Gazetesi’ne göre sermayesi 1,5 milyon TL olan Doruk Izgara’da Mustafa Esenkal’ın 337 bin 500 TL, Ali Bahadır Yeşil’in de 169 bin TL değerinde hissesi var. Daha fazla pay sahibi iki ortak ise 543 bin TL’lik hissesi ile Bilal Erdoğan ile 450 bin TL’lik hissesi ile kardeşi Sümeyye Erdoğan.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums